пʼятниця, 03 жовтня 2008 10:47

Власник московського "Спартака" обізвав свою команду клоунами

Власник московського "Спартака" Леонід Федун назвав гру своєї команди у матчі-відповіді першого раунду Кубку УЄФА з чеським "Банником" (1:1) "клоунадою". Зі слів Федуна, "Спартаку" потрібні нові гравці. Про це пише газета "Советский спорт". Власник клубу не зазначив, скільки саме новачків з"явиться в "Спартаку" в міжсезонні.

У матчі з "Банником" москвичі відкрили рахунок, проте ще в першому таймі "Банник" відігрався, а в другій половині зустрічі мав декілька можливостей вийти вперед. Якби гра завершилася перемогою "Банника" з рахунком 2:1, в груповий турнір вийшов би чеський клуб (перший матч закінчився перемогою "Спартака" в гостях з рахунком 1:0).

Кажучи про можливе повернення в команду колишнього капітана "Спартака" Єгора Тітова, який у серпні перейшов до "Хімок", Федун відзначив, що не займається формуванням складу, і питання про повернення Тітова знаходиться в компетенції головного тренера "Спартака" Мікаеля Лаудрупа.

Власник московського клубу також прокоментував інформацію іспанських газет про те, що матчі пітерського "Зеніту" в Кубку УЄФА сезону-2007/08 могли бути договірними. "Це маячня", - сказав Федун.

"Лента.ру"

Зараз ви читаєте новину «Власник московського "Спартака" обізвав свою команду клоунами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі