вівторок, 05 травня 2020 13:55

Володимир Кличко працював спаринг-партнером Усика

Володимир Кличко працював спаринг-партнером Усика
Володимир Кличко допомагає Олександру Усику готуватися до наступного бою. Фото: instagram Олександра Усика

Ексчемпіон світу у суперважкій категорії Володимир Кличко зізнався, що допомагає Олександру Усику готуватися до наступного бою.

Усик має вийти в ринг проти британця Дерека Чісори. Бій мав відбутися в травні, але через пандемію коронавірусу був перенесений.

"Бій Олександра з Дереком Чісорою дасть відповідь на багато питань. До цього поєдинку Саша готовий. Я завжди підтримую Олександра. Навіть працював у нього спаринг-партнером. Останній раз спарингували кілька місяців тому. Чи будуть спаринги в рамках підготовки Усика до бою з Чісорою? За антропометричними даними я не сильно схожий на Дерека Чісору. Але в якості розминки завжди готовий допомагати Саші. З великим задоволенням. І абсолютно безкоштовно", - сказав Володимир Кличко в коментарі mixsport.pro.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український боксер звинувачує тренера Усика в наявності російського паспорта

Олександр Усик перейшов у суперважку категорію 2019 року. Поки зміг провести тільки один поєдинок проти американця Чазза Візерспуна. Володимир Кличко завершив професійну кар'єру 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко працював спаринг-партнером Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі