середа, 30 липня 2008 11:10

Включення Сільнова в збірну може негативно відобразитися на підготовці Чічерової

Включення в олімпійську збірну Росії стрибуна у висоту Андрія Сільнова, який минулого тижня показав найкращий результат сезону в світі (2,38 м), може змінити тренувальні плани чемпіонки Росії-2008 Анни Чічерової. Річ у тому, що обидва спортсмени тренуються у одного наставника - Євгенія Загорулька.

- Я дуже рада за свого одногрупника Андрія Сільнова, якого виконком ОКР включив до складу олімпійської збірної, - сказала Чічерова. - Андрій просто молодець. Проте у зв"язку з його включенням у збірну в моєму тренувальному графіку перед Олімпіадою можуть статися зміни. Запитаєте, як це пов"язано? Та дуже просто, я ж не можу залишитися вдома одна, без тренера, поки Євгеній Петрович виїде до Іркутська працювати з Сільновим. Змагання чоловіків у Пекіні стартують уже 17 серпня, тоді як жіночий турнір - тільки 21-го. Спочатку ми планували виїхати на завершальний збір до Іркутська 10 серпня, пройти акліматизацію і відразу звідти летіти до Пекіна. Але тепер, не виключено, плани зміняться. Тут вирішувати Євгенію Петровичу, як краще прорахувати дні, щоб і у мене, і у Андрія акліматизація пройшла гладко.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Включення Сільнова в збірну може негативно відобразитися на підготовці Чічерової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі