четвер, 10 жовтня 2019 16:44

Визначилися фіналісти Кубка АТО

Визначилися фіналісти Кубка АТО
Фінал Куба Героїв АТО буде розіграно на стадіоні "Динамо". Фото: з відкритих джерел

9 жовтня на навчально-тренувальній базі ФК "Динамо" відбулися півфінальні матчі 5-го сезону Кубку героїв АТО, повідомляє офіційний сайт "киян".

У першому півфіналі "Полк президента ЗСУ" (Київ) програв із рахунком 0:1 "Полку "Ягуар" НГУ" "(Калинівка). А в другій грі "ДонОВК ЗСУ" (Маріуполь) програв 1:2 SB Team ЦУ СБУ"(Київ). У фіналі зіграють команди з Києва та Калинівки. "Азовці" та "Полк президента ЗСУ" зустрінуться у матчі за 3-є місце.

Традиційно матч за 3-є місце та фінал Кубка героїв АТО відбудуться на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського 11 жовтня напередодні Дня захисника України. Початок першої гри - о 12:00, а фінал відбудеться о 14:00. Закриття турніру розпочнеться о 16:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не змогла пройти у півфінал Кубка світу з міні-футболу

Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО сезону 2019-го складається із 88 команд, а це близько 3 тис. військових, які змагалися між собою у два кола, весна та осінь, у шести дивізіонах: "Захід", "Схід", "Північ", "Південь", "Центр" і "Київ". Головний трофей сезону – Кубок героїв АТО.

Зараз ви читаєте новину «Визначилися фіналісти Кубка АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі