пʼятниця, 24 серпня 2007 13:40

Визначились суперниці українських тенісисток на US Open

У середу в Нью-Йорку відбулося жеребкування основної сітки одиночного розряду турніру серії Grand Slam Відкритого чемпіонату США, повідомляє ftu.org.ua.

Чотири українки, що напряму потрапили в основу одиночного розряду дізналися, проти кого гратимуть на старті турніру.

23-річна Альона Бондаренко (N 23 в рейтингу WTA, N 21 "посіву") в 1/64 фіналу зіграє проти 22-річної аргентинки Гізели Дулко (N 51 в рейтингу WTA). За кар"єру тенісистки тричі зустрічалися між собою. В останньому очному двобої, цього року на турнірі WTA у Амелія Айленді кращою була харків"янка. Загальний рахунок протистоянь між Бондаренко та Дулко - 2:1 на користь Альони.

21-річна Катерина Бондаренко (N50 в рейтингу WTA) стартуватиме матчем проти 33-річної Вірджинії Руано Паскуаль з Іспанії (N 90 в рейтинг WTA). Вперше ці тенісистки зустрілись 2006 року у кваліфікації турніру WTA у Сіднеї. Тоді у трьох сетах сильнішою була іспанка. Друга і поки що остання зустріч на корті відбулася наприкінці минулого тижня, у кваліфікації турніру WTA у Нью-Хейвені. І знову перемога була на боці Руано Паскуаль.

24-річна Юлія Вакуленко (N 48 в рейтингу WTA) вже у першому матч зіграє проти представниці топ-10 рейтингу - 23-річної словачки Даніели Хантухової (N 10 в рейтингу WTA, N9 "посіву"). Тенісистки грали між собою лише одного разу. Чотири роки тому, саме на US Open. Тоді перемогла Хантухова у двох сетах.

Для 19-річної Ольги Савчук (N 104 в рейтингу WTA) турнір розпочнеться поєдинком проти росіянки Анастасії Родіонової (N 84 в рейтингу WTA).Це буде перша зустріч між цими тенісистками.

Матчі основної сітки стартують у понеділок.

Зараз ви читаєте новину «Визначились суперниці українських тенісисток на US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі