четвер, 10 липня 2008 14:18

Визначили п"ять головних претендентів на "Золотий м"яч"

Визначили п"ять головних претендентів на "Золотий м"яч"

Іспанці Касільяс і Торрес, росіянин Аршавін, португалець Роналду і аргентинець Мессі претендують на "Золотий м"яч" від журналу "Франс Футбол", повідомляє "Терикон".

Урочиста церемонія вручення "Золотого м"яча" проводиться наприкінці року, проте кандидати стають відомі набагато раніше. У рік, коли проходять великі міжнародні турніри, наприклад, чемпіонат світу або Європи, претенденти визначаються, як правило, вже до середини року.

Французьке видання "Екіп" проаналізувало виступи кожного з п"яти футболістів.

Ікер Касільяс був бездоганний під час іспанського походу за європейським титулом. Допоміг "Реалу" достроково виграти Прімеро.

Фернандо Торрес, окрім "золотого" гола у фіналі Євро, в цілому забив 33 м"ячі в дебютний сезон в "Ліверпулі".

Андрій Аршавін не тільки виблискував в Австрії і Швейцарії, але й допоміг "Зеніту" виграти чемпіонат Росії та Кубок УЄФА.

Кріштіану Роналду зробив те ж саме разом з "Манчестер Юнайтед", тільки в Англії та Лізі чемпіонів.

Ліонель Мессі, на думку французьких журналістів, продемонстрував класний футбол у складі невиразної цього року "Барселони", а підтвердженням його таланту в командній грі може стати перемога на олімпійському турнірі в Пекіні.

Зараз ви читаєте новину «Визначили п"ять головних претендентів на "Золотий м"яч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі