пʼятниця, 26 жовтня 2007 14:53

Вієйра не скоро допоможе "Інтеру"

Травма півзахисника міланського "Інтеру" Патріка Вієйра, отримана в зустрічі Ліги чемпіонів з ЦСКА, виявилася достатньо серйозною, інформує www.eurosport.ru.

У минулий уїк-енд французький футболіст, що тільки що оправився від пошкодження литкового м"яза, провів перший матч у складі "нерадзуррі" в нинішньому сезоні проти "Реджіни". У вівторок Вієйра вийшов в стартовому складі міланського клубу в зустрічі Ліги чемпіонів проти московського ЦСЬКА, але вимушений був покинути поле із-за рецидиву травми через 17 хвилин після початку поєдинку.

За первинними прогнозами Ві повинен був повернутися в лад через три тижні, але обстеження в медичній лабораторії міланської команди показало, що травма значно серйозніша. За словами лікарів "Інтеру", футболіст зможе почати грати не раніше середини січня. У будь-якому випадку, француз пропустить у відповідь матч міланців з армійцями, який відбудеться 27 листопада на "Сан-Сіро".

Після переходу в "Інтер" з туринського "Ювентуса" Патріка Вієйра постійно переслідують травми. Через них футболіст пропустив початок нинішнього сезону і половину минулого, коли його команда стала чемпіоном Італії.

За свою кар"єру Патрік Вієйра ставав чемпіоном світу (1998 рік), переможцем Євро-2000, а також триразовим чемпіоном англійського Прем"єра-ліга у складі лондонського "Арсеналу".
Зараз ви читаєте новину «Вієйра не скоро допоможе "Інтеру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі