середа, 17 грудня 2008 10:24

Віталію Кличку повторно нав"язали бій з Гомесом

Всесвітня боксерська рада (WBC) повторно зобов"язала українця Віталія Кличко захищати титул чемпіона світу, який належить йому, у важкій вазі за версією WBC в бою проти кубинця Хуана Карлоса Гомеса. Якщо до 19 грудня сторони не домовляться про умови поєдинку, то право на його проведення буде виставлено на аукціон, повідомляє lenta.ru з посиланням на офіційний сайт братів Кличко.

Аукціон запланований на 9 січня 2009 року, і участь в ньому може прийняти будь-яка промоутерська компанія. Тоді ж будуть визначена дата і місце проведення бою Віталій Кличко - Хуан Карлос Гомес.

Старший з братів Кличко повернувся на ринг після майже чотирилітньої перерви в жовтні 2008 року і завоював титул WBC, перемігши нігерійця Семюела Пітера. Незабаром WBC зобов"язав українця провести бій проти обов"язкового претендента Гомеса.

Проте Кличко відразу після перемоги над Пітером говорив, що поєдинок з Гомесом йому не цікавий. У минулий вікенд українець заявив, що він хоче зустрітися з британцем Девідом Хеєм, який сфотографувався для журналу Men"sHealth з відрізаною головою Володимира Кличко. За словами Хея, боксери вже домовилися про проведення бою на літо 2009 року.

Зараз ви читаєте новину «Віталію Кличку повторно нав"язали бій з Гомесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі