понеділок, 11 жовтня 2010 18:57

Віталій Кличко знову викликав Хея на бій

Віталій Кличко знову викликав Хея на бій
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко в черговий раз заявив про своє бажання провести об'єднувальний поєдинок проти володаря титулу WBA британця Девіда Хея, переговори з яким раніше були безуспішними.

"Знаєте, Девід Хей дуже багато говорить. Девід Хей досить розумний, щоб зрозуміти, що він буде залишатися чемпіоном тільки до бою з Кличком. Бій проти Володимира або Віталія буде означати для нього нокаут", - сказав В. Кличко в інтерв'ю телеканалу "Sky Sports".

"Девід Хей швидкий, але не настільки, щоб бути швидшим за Кличка. Девід Хей не має ударної потужності, щоб нокаутувати Володимира або Віталія, але обидва Клички володіють і швидкістю і ударною міццю. Давай зустрінемося - чемпіон проти чемпіона, і дізнаємося, хто найсильніший. Ми так довго обмінювалися заявами, глядач так довго чекав .. Давай зробимо це", - додав український чемпіон.

Раніше Володимир Кличко записав відеозвернення до Хея, в якому офіційно викликав його на бій. У відповідь команда британця розповсюдила заяву, що той вважав за краще зустрітися з Віталієм.

Нагадаємо, 16 жовтня в Гамбурзі Кличко-старший проведе бій проти американця Шеннона Бріггса.
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко знову викликав Хея на бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі