четвер, 14 червня 2007 13:46

Віталій Кличко втратив багато крові

 

Напередодні всесвітнього дня донора радник Президента України, чемпіон світу з боксу Віталій Кличко, 35 років, відвідав Київський міський Центр крові, повідомляє www.sport.com.ua.

Кличко здав максимально допустиму для дорослої людини норму - 440 мл крові. Своїм прикладом він сподівається привернути увагу до проблеми браку донорської крові і підтримати потенційних донорів на корисну для суспільства справу.

- Донори - особливі люди. Вони дають шанс іншим людям, часто, яких ніколи в житті не бачили і не побачать, на здоров"ї і життя! Для багатьох донори - остання надія. На жаль, за статистикою, потреби хворих в Україні задоволені лише частково. Найблагополучніший регіон в цьому плані - Київ. Але і в столиці потреби хворих в донорській крові забезпечені менш, ніж на половину. Я свідомо приєднуюся до нечисленної когорти активних українців і закликаю всіх небайдужих приєднатися до нашої донорської сім"ї, - зазначим Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко втратив багато крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі