пʼятниця, 08 квітня 2011 12:59

Віталій Кличко відмовив Солісу в реванші

Віталій Кличко відмовив Солісу в реванші

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Віталій Кличко заявив, що він не буде проводити бій-реванш з кубинцем Одланьєром Солісом. Про це повідомляє AFP. Поєдинок Кличко - Соліс відбувся 19 березня і закінчився в першому раунді - українцю присудили перемогу технічним нокаутом.

39-річний Кличко заявив, що Солісу варто задуматися про своє здоров'я, а не про бої. Українець зазначив, що поєдинок з Солісом для нього залишився в минулому.

У першому раунді поєдинку з Кличком кубинський боксер пропустив удар суперника і впав на настил, після чого не зміг продовжити бій, і рефері присудив перемогу українцеві.

Згодом Соліс заявив, що причиною його падіння став не удар Кличко, а травма коліна. Коліно кубинцеві прооперували 24 березня, а на 15 квітня запланована нова операція. На ринг Соліс може повернутися в кінці 2011 або початку 2012 року.

30 березня Соліс сказав, що в бою з Кличком він побачив, як легко перемогти українця, і зробив би це, якби не отримав травму. Соліс назвав свого суперника "нулем у боксі" і зажадав бою-реваншу. Кубинець заявив, що готовий вийти на ринг безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко відмовив Солісу в реванші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі