вівторок, 22 березня 2011 11:53

Віталій Кличко пообіцяв не чіпати наступного суперника перші три раунди

Віталій Кличко пообіцяв не чіпати наступного суперника перші три раунди

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко записав відеозвернення, в якому заявив, що в поєдинку з Одланьєром Солісом був нокаут, а також вибачився перед уболівальниками за такий короткий бій, пообіцявши в наступному бої не доторкатися до суперника перші три раунди, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Після бою залишилося багато питань у любителів боксу, які налаштувалися побачити справжній бій. Вибачте, що бій вийшов таким коротким. Я бачив бій зсередини рингу, багато раз подивився відеоповтори. Одне можу сказати - був удар напівбоковий напіваперкот, який ми давно готували в тренувальному таборі з моїм тренером, і він дістав суперника. Все інше - лише відмовки табору Соліса.

Обіцяю, що в наступному бою я три раунди не буду торкатися до свого опонента і тільки лише потім включу свій арсенал", - сказав Кличко-страший.

Нагадаємо, що бій між Кличком і Солісом, який відбувся в суботу пізно ввечері, завершився на останній секунді першого раунду технічним нокаутом. Соліс травмував ногу на відході після удару Кличка.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко пообіцяв не чіпати наступного суперника перші три раунди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі