понеділок, 24 квітня 2017 14:19

Віталій Кличко не сумнівається в перемозі брата на "Вемблі"

Віталій Кличко не сумнівається в перемозі брата на "Вемблі"
Кличко-старший має намір бути поруч з братом під час бою на "Вемблі". Фото: klitschko-brothers.com

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Віталій Кличко має намір бути поруч з рингом, коли його брат Володимир (64-4, 54 КО) боксуватиме проти володаря поясу IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО).

Про це Кличко-старший розповів sportarena.com.

"Коли я боксував, то Володимир завжди був біля рингу і підтримував мене. Я зроблю аналогічно під час зустрічі з Джошуа в Лондоні. Звичайно, у брата чудова команда, але підтримка близької людини також дуже важлива.

Упевнений, що перемога буде за нами. Це зустріч двох олімпійських чемпіонів. Джошуа жодного разу не програв, він нокаутував усіх своїх суперників і молодший за Володимира на 12 років. Але я знаю, що брат зробить усе для перемоги. Знаю Володимира, як ніхто інший, тому можу лише сказати, що ні в кого з боксерів немає такої майстерності і досвіду. Крім того, Володимир чудово розуміє, наскільки високі ставки в цьому поєдинку", - говорить Віталій Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери зробили прогноз на бій Кличко - Джошуа

Поєдинок Кличко - Джошуа пройде в Лондоні на "Вемблі" 29 квітня. На кону стоятимуть пояси чемпіона світу за версіями IBF і IBO, а також титул WBA Super.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко не сумнівається в перемозі брата на "Вемблі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі