четвер, 06 листопада 2008 17:09

Віталій Кличко не хоче битися з Гомесом

Українському боксеру-важкоатлету Віталію Кличко, який володіє титулом чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), не подобається ідея про проведення бою з кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом. Про це заявив менеджер Кличко Бернд Бенте. Поєдинок Кличко - Гомес був призначений Всесвітньою боксерською радою, повідомляє lenta.ru з посиланням на AFP.

35-річний Гомес є офіційним претендентом на титул WBC, але, за словах Бенте, Кличко не зацікавлений в бою з кубинцем. Бенте відзначив також, що цей поєдинок не захочуть транслювати ні німецькі, ні міжнародні телеканали. Більшість своїх боїв українець провів в Німеччині.

Віталій Кличко став чемпіоном світу за версією WBC 11 жовтня, нокаутувавши нігерійця Семюеля Пітера. Незабаром після перемоги українець заявив, що готовий зустрітися тільки з Ленноксом Люісом або Миколою Валуєвим, а на початку цього тижня публічно запропонував Валуєву провести поєдинок в 2009 році.

Проте 6 листопада WBC зобов"язала Кличко зустрітися з обов"язковим претендентом Гомесом. Якщо найближчим часом сторони не домовляться про умови поєдинку, 19 грудня право на організацію цього матчу буде розіграно на аукціоні.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко не хоче битися з Гомесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі