неділя, 07 лютого 2010 10:11

Віталій Кличко і Валуєв зустрінуться 29 травня - Bild

Віталій Кличко і Валуєв зустрінуться 29 травня - Bild

Поєдинок між російським боксером-важкоатлетом Миколою Валуєвим і його суперником з України Віталієм Кличком відбудеться, за попередніми даними, 29 травня в німецькому Гельзенкірхені. Про це повідомляє портал Boxingscene з посиланням на дані німецького таблоїду Bild.

За даними німецького видання, переговори ще тривають - очікується, що вони йтимуть ще декілька тижнів. Представники Кличка хочуть, щоб бій пройшов на "Шальке Арена", яка вміщує 61 тисячу глядачів.

В середині січня повідомлялося, що Валуєв відхилив пропозицію Кличка про бій, назвавши її несерйозною. Також повідомлялося, що промоутери російського боксера вимагають чотири мільйони доларів за бій з Кличком. Менеджери українського спортсмена вважають цю суму дуже великою.

Переговори між менеджерами Кличка і Валуєва йдуть з середини 2009 року, коли Валуєв ще був чемпіоном світу за версією WBA (Всесвітній боксерській асоціації). З того часу росіянин провів один бій - з англійським боксером Девідом Хеєм. Англієць виграв поєдинок за очками.

Кличко, у свою чергу, 12 грудня 2009 року захистив титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) в бою з американцем Кевіном Джонсоном.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко і Валуєв зустрінуться 29 травня - Bild». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі