четвер, 15 листопада 2007 10:33

Віталій Кличко готовий вийти в ринг на початку наступного року

Керівництво Всесвітньої боксерської ради (WBC) на засіданні в рамках Конгресу в Манілі затвердило графік трьох найближчих титульних двобоїв у надважкій вазі. Почесний чемпіон світу українець Віталій Кличко офіційно затверджений як суперник переможця зустрічі за звання чемпіона світу між нігерійцем Семюелом Пітером і росіянином Олегом Маскаєвим, що запланований на 2 лютого в США, інформує www.champion.com.ua.

Віталій Кличко досяг домовленості з керівництвом WBC, що якщо хто-небудь із суперників травмується незадовго до двобою, то він його замінить і буде боксувати 2 лютого.

Якщо усе залишиться, як є, то Віталій зустрінеться з Маскаєвим або Питером навесні 2008 року.

Тим часом, статус претендента на титул чемпіона світу будуть визначати між собою поточні 1-й і 2-й номера рейтингу-листа WBC - українець Володимир Вірчис і кубинець Хуан Карлос Гомес. Найсильніший отримає право на зустріч з чемпіоном світу в середині 2008 року.

Для Вірчіса, який розпочав серйозно займатися боксом у 27 років - це гарна нагода, якщо не виграти титул, то хоча б заробити грошей, оскільки ще в минулому році українець збирався залишати бокс. В активі Вірчіса 23 перемоги і лише одна поразка. Гомес перемагав у 43 боях і також програв одного разу, у 2004 році Янкі Діазу.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко готовий вийти в ринг на початку наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі