середа, 04 квітня 2007 18:12

Вищий спортивний арбітражний суд вирішить ситуацію з футболістами "Зорі" в Москві

11 квітня в Москві, вперше з дня створення Вищого Спортивного арбітражного суду в Лозанні (Швейцарія) відбудеться виїзне засідання за ініціативою української сторони, повідомляє Cissoccer.

Адміністрація футбольного професійного клубу "Зоря" з міста Луганська подала позов на Всеукраїнську профспілку "Футбол України", який захищає інтереси двох футболістів "Зорі": Дмитра Семенчука і Андрія Головка. Конфлікт між клубом і футболістами з приводу заборгованості по зарплаті триває вісім місяців.

За цей час ВПС "Футбол України", відстоюючи правоту футболістів, виграли справи в Бюро ПФЛ України, контрольно-дисциплінарному комітеті ФФУ і в Апеляційному комітеті ФФУ.

Не погодившись, з мотивованими висновками ВПС "Футбол України", Адміністрація футбольного клубу "Зоря" звернулися до Вищого Арбітражного спортивного суду в Лозанні. Протягом двох місяців профспілка "Футбол України" проводила ділове листування із спортивним судом в Лозанні. Суду були надані всі необхідні документи протистояння між клубом і футболістами. За пропозицією профспілки "Футбол України", з урахуванням розгляду справи з обох боків, було внесено пропозицію проведення судового розгляду в Києві, в Будинку профспілок.

Прийнявши до уваги пропозицію профспілки, судова інстанція в Лозанні винесла ухвалу провести виїзне засідання в Москві. 11 квітня суддя Олександра Брілліантова почне засідання, яке продовжиться три години. ВПС "Футбол України" в особі голови Ігоря Гатаулліна і заступника Юрія Войнова на судовому розгляді в Москві відстоюватимуть інтереси футболістів.

Зараз ви читаєте новину «Вищий спортивний арбітражний суд вирішить ситуацію з футболістами "Зорі" в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі