четвер, 22 січня 2009 12:23

Віртуальний молдавський футболіст виявився реальним

Несподіване продовження отримала опублікована по всьому світу новина про вигаданого 16-річного молдавського футболіста Масала Бугдува, якого нібито за сім мільйонів фунтів стерлінгів готовий купити лондонський "Арсенал". Масал Бугдув - існує насправді. Цю сенсаційну новину повідомив молдавському журналістові Санду Грекові директор футбольної школи міста Бельци Володимир Доносян.

Він відзначив, що Масал Бугдув був одним з його вихованців 4 року назад, коли він тренував групу 12-річних хлопчиськ. Масал був народжений в результаті шлюбу між молдаванкою і камерунцем, цим і пояснюється нехарактерне для Молдови ім"я. "Чотири роки тому вони емігрували до Англії, і я про них більше нічого не чув до недавнього часу, поки не з"явилася та новина", - говорить Доносян. Він також стверджує, що Бугдув був незвичайно талановитим хлопцем і міг вирости в гравця високого рівня.

Отже, Масал Бугдув існує. Проте в цій історії залишається ще немало питань, наприклад, звідки з"явилася інформація про те, що він виступав за національну збірну Молдови, а також звідки узялися його слова в Інтернеті де він, нібито, пояснює, чому не грав у вересневих відбірних матчах ЧС-2010.

sovsport.ru

Зараз ви читаєте новину «Віртуальний молдавський футболіст виявився реальним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі