понеділок, 21 травня 2007 17:55

Вірменський чемпіон світу з боксу припинив голодування

Чемпіон світу з боксу, кандидат в депутати від 11 округу Єревану (Шенгавіт) Ісраел Акобкохян, 48 років, який п"ять днів тому оголосив голодування напроти будівлі Центральної виборчої комісії, вимагаючи відмінити підсумки виборів в окрузі унаслідок масових фальсифікацій, в понеділок, 21 травня, припинив голодування, інформує www.gazeta.ru.

Акобкохян вирішив припинити голодуванняч після того, як вдень його відвідав прем"єр-міністр, лідер Республіканської партії Серж Саркісян і попросив чемпіона припинити голодовку. За твердженням Ісраела, Саркісян умовив його припинити голодовку, піти додому і підлікуватися, а потім зустрітися і представити свої вимоги.

У 11-му окрузі перемогу отримав підприємець Грігор Маргарян, кандидатуру якого підтримує РП. Проте балотувався з цього округу заступник голови партії "Орінац еркир" Егине Бішарян має намір в судовому порядку опротестувати підсумки виборів в 11-му окрузі із-за масових фальсифікацій.

Зараз ви читаєте новину «Вірменський чемпіон світу з боксу припинив голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі