субота, 27 вересня 2008 10:58

Вірчіс vs Гомес. Обидва боксери збираються закінчити поєдинок достроково

Сьогодні в Гамбурзі відбудеться поєдинок за звання офіційного челленджера на титул чемпіона Всесвітньої боксерської ради WBC у суперважкій вазі між українцем Володимиром Вірчісом (24-1, 20 нокаутів) і екс-чемпіоном світу кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом (43-1, 35 нокаутів). У своєму інтерв"ю Fightnews кубинець сказав, що не збирається битися всі 12 раундів. "Як тільки мені випаде нагода закінчити бій достроково, я нею скористаюсь", - підкреслив Гомес.

Володимир Вірчіс у своїх висловах і планах на поєдинок був стриманіший: "До всіх своїх противників я відношусь з повагою. Найважливіша для мене річ - це не недооцінити та не переоцінити своїх супротивників, - говорить український супертяж, - але я також збираюся перемагати в цьому бою нокаутом".

Подивимося, хто з двох боксерів реалізує свої плани в ринзі. А поки відмітимо, що переможець зустрічі "Вірчіс vs Гомес" стане офіційним претендентом на чемпіонський титул WBC, тобто на зустріч з переможцем пари Віталій Кличко - Семюел Пітер, поєдинок між якими відбудеться 11 жовтня в Берліні.

"Багнет"

Зараз ви читаєте новину «Вірчіс vs Гомес. Обидва боксери збираються закінчити поєдинок достроково». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі