понеділок, 25 лютого 2008 14:37

Вірчіс і Гомес вийдуть на ринг 28 вересня

Відбірний поєдинок за версією WBC в суперважкій вазі між українцем Володимиром Вірчісом і кубинським боксером Хуаном Карлосом Гомесом відбудеться 28 вересня в одному з міст Німеччини.

Таке рішення було ухвалене на недавній зустрічі промоутерів обох боксерів з керівництвом Всесвітньої боксерської ради. Нагадаємо, що цей бій був спочатку призначений на 8 березня цього року, проте Гомес, а потім і Вірчіс відмовилися виходити на ринг в цей день, мотивувавши свою відмову недостачею часу на підготовку до такого відповідального поєдинку.

Президент WBC Хосе Сулейман вже поспілкувався по телефону з обома боксерами, які погодилися на проведення бою у вересні і завірили Сулеймана в тому, що поставлять свої підписи під контрактом на бій. Перенесення поєдинку на вересень пов"язане з тим, що влітку увага всіх шанувальників спорту буде прикута до Олімпійських ігор в Пекіні.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Вірчіс і Гомес вийдуть на ринг 28 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі