середа, 09 квітня 2008 14:12

Вінус Вільямс не назвала строки повернення на корт

Американка Вінус Вільямс, яка знялася з турніру Bausch & LombChampionships, у вівторок в Амелії-Айленд дала прес-конференцію, але про причини, які змусили її відмовитися від участі в змаганнях, не розповіла. Більше того, вона не назвала навіть приблизних термінів свого повернення на корт, повідомляє Reuters.

Минулого тижня після поразки від Світлани Кузнецової у чвертьфіналі турніру в Майамі старша з сестер Вільямс заявила, що не зіграє в Амелії-Айленд через причини "медичного характеру".

- У мене є деякі проблеми, які потрібно вирішити. Цим я і займаюся в даний час, - сказала шоста ракетка світу. - Я маю намір якнайшвидше повернутися на корт. Оцінюватиму стан тиждень за тижнем. Природно, я хочу зіграти в Європі. Не хочу сидіти вдома і стежити за розвитком подій по телевізору.

Вінус Вільямс відмовилася виступити у складі збірної США в московському півфіналі Кубка Федерації, а наступним турніром в її особистому календарі значився FamilyCircleCup, який пройде в Чарльстоні наступного тижня.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Вінус Вільямс не назвала строки повернення на корт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі