середа, 25 липня 2007 13:12

Вінокуров відхрещується від звинувачень в застосуванні допінга

Велогонщик Олександр Вінокуров заявив, що він не приймав допінг, а його команда "Астана" була обмовлена, інформуєwww.gazeta.ru.

- Це помилка. Я ніколи не приймав допінг - це не той шлях, якому я слідую, - сказав Вінокуров. - Гадаю, що помилка була викликана моїм падінням на п"ятому етапі. Я говорив з лікарями команди, і вони припустили, що в моєму стегні була ненормальна кількість крові, що і могло привести до позитивного тесту на допінг.

Вінокуров заявив, що він став жертвою провокації:

- Все це продовжується вже багато місяців, і зараз вони роблять все, щоб знищити мене. Успіх нашої команди багатьом не дає спокою, і тепер нам доводиться за це розплачуватися. Ганебно, звичайно, ось таким чином залишати "Тур де Франс", але я не збираюся витрачати час на доказ своєї невинності.

Навіть у цій ситуації гонщик здатний жартувати:

- Чув, ніби я робив переливання крові з моїм батьком. Але це абсурд! Якби це було правдою, я би не пройшов тест  на горілку.
Зараз ви читаєте новину «Вінокуров відхрещується від звинувачень в застосуванні допінга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі