неділя, 15 червня 2008 09:33

Вілья приніс іспанцям ще одну перемогу

Збірна Іспанії з футболу здобула перемогу над Швецією (2:1) в матчі чемпіонату Європи. Вирішальний гол на третій доданій хвилині забив форвард Давід Вілья. Іспанці набрали шість очок, очолили турнірну таблицю в групі D і гарантували собі вихід в 1/4 фіналу Євро-2008, повідомляє Лента.Ру

У матчі Швеція - Іспанія іспанці відкрили рахунок на 15-ій хвилині, вдало розігравши кутовий з лівого флангу атаки. М"яч потрапив до Давиіда Сільви, який виконав навіс від кута штрафної, а Фернандо Торрес, витягнувши ногу, зумів переправити м"яч, що високо летів, у ворота суперника.

Шведи відігралися на 34-ій хвилині. Гольова атака почалася з навісу з правого флангу в штрафну. Передачу прийняв Златан Ібрагімовіч, який обіграв Серхіо Рамоса і ударом зблизька послав м"яч в дальній кут воріт Ікера Касільяса.

Відзначимо, що на 24-ій хвилині отримав травму центральний захисник збірної Іспанії Карлес Пуйоль, якого замінив Рауль Альбіоль, а в перерві головний тренер шведської команди Ларс Лагербек прибрав з поля Ібрагімовіча.

У другому таймі гра проходила з перевагою збірної Іспанії, але великої кількості небезпечних моментів їм створити не вдалося.

На третій хвилині компенсованого часу Давід Вілья отримав пас з глибини поля, увійшов до штрафної суперника по лівому фланзі та переграв Ісакссона ударом в дальній кут. За час, що залишився, шведи не зуміли уникнути поразки.

Таким чином, іспанці набрали шість очок і одноосібно очолили турнірну таблицю в групі D.

Зараз ви читаєте новину «Вілья приніс іспанцям ще одну перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі