середа, 02 березня 2011 13:48

Вілья прилетить на матч "Барселони" проти "Валенсії" на приватному літаку

Вілья прилетить на матч "Барселони" проти "Валенсії" на приватному літаку

Нападаючий іспанської "Барселони" Давід Вілья прилетить на матч чемпіонату країни з "Валенсією" на приватному літаку. Гра відбудеться ввечері 2 березня у Валенсії, а в першій половині дня Вілья має взяти участь у судовому слуханні, яке відбудеться у місті Авілес на півночі Іспанії, повідомляє інтернет-видання tribalfootball.com.

Один з колишніх агентів Вільї вимагає від футболіста шість мільйонів євро. За даними іспанської газети Marca, засідання мало розпочатися о 10:00 за місцевим часом (о 11:00 за київським).

Вілья запевнив головного тренера "Барселони" Хосепа Гвардіолу, що він буде готовий вийти на поле. Керівництво клубу приготувало для нападника приватний літак, на якому він і повинен прилетіти до Валенсії. Гравець розраховує, що він потрапить на вечерю команди перед грою.

Матч "Валенсія" - "Барселона" розпочнеться о 22:00 за місцевим часом (о 23:00 за київським). В даний час "Барселона" лідирує в чемпіонаті Іспанії, випереджаючи мадридський "Реал" на сім очок. Вілья перейшов до "Барселони" влітку 2010 року саме з "Валенсії".

Зараз ви читаєте новину «Вілья прилетить на матч "Барселони" проти "Валенсії" на приватному літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі