середа, 13 жовтня 2010 11:46

Вілья перевершив досягнення Рауля

Вілья перевершив досягнення Рауля

Нападаючий збірної Іспанії з футболу Давид Вілья став кращим бомбардиром в історії своєї команди. Увечері у вівторок, 12 жовтня, в матчі з Шотландією він забив свій 45-й гол і перевершив досягнення Рауля, на рахунку якого 44 м'ячі. Іспанці здобули виїзну перемогу з рахунком 3:2.

Вілья відзначився на 44-й хвилині, реалізувавши пенальті. Ще два голи на рахунку Андреса Іньєсти і Фернандо Льоренте. У складі шотландців відзначився Стівен Нейсміт, автором автоголу став захисник збірної Іспанії Херард Піке.

Матч Шотландія - Іспанія проходив в рамках відбіркового турніру чемпіонату Європи 2012 року. Іспанці набрали дев'ять очок у трьох іграх і займають перше місце в групі I. У чехів шість очок, у шотландців і литовців - по чотири, у Ліхтенштейну - нуль. При цьому збірна Шотландії провела на одну гру більше за своїх конкурентів.

Що стосується рекорду Вільї, то головний тренер збірної Іспанії Вісенте дель Боске сказав, що нападник "Барселони" вже зробив велику кар'єру. За словами наставника, той факт, що Вілья перевершив досягнення Рауля, говорить сам за себе.

У складі збірної Іспанії Давід Вілья став чемпіоном Європи 2008 року і чемпіоном світу 2010 року. На Євро-2008 він став кращим бомбардиром турніру з чотирма голами, а на ЧС-2010 забив п'ять м'ячів.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Вілья перевершив досягнення Рауля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі