четвер, 21 серпня 2008 13:50

Вільна боротьба. В категорії до 96 кг золото взяв росіянин

Російський борець вільного стилю Ширвані Мурадов, який виступає у ваговій категорії до 96 кілограмів, виграв золоту медаль пекінської Олімпіади. У фіналі Мурадов переміг Таймураза Тігієва з Казахстану. Бронзові медалі завоювали Георгій Гогшелідзе з Грузії і азербайджанець Хетаг Газюмов.

У поєдинку з Тігієвим Мурадов виграв перший період (1:0), а в основний час другого відрізку матчу нікому з суперників не вдалося провести жодного прийому. Перед овертаймом (30 секунд) Тігієв по жеребу отримав право на захват ноги росіянина, але Мурадов відразу звільнив ногу. За 30 секунд казах не зумів набрати очок, і перемога була присуджена росіянину.

Раніше 21 серпня на олімпійському турнірі з вільної боротьби був розіграний комплект нагород в категорії до 84 кілограмів. Чемпіоном став грузин Реваз Міндорашвілі, а бронзову медаль виграв росіянин Георгій Кетоєв.

Золото, вигране Мурадовим, стало для збірної Росії 15-м на Олімпіаді-2008. Росіяни займають четверте місце в неофіційному командному заліку, повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Вільна боротьба. В категорії до 96 кг золото взяв росіянин ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі