четвер, 21 серпня 2008 10:19

Вільна боротьба. Два українці посперечаються за бронзу у втішному раунді

В четвер, 21 серпня, в Пекіні проходить Олімпійська програма змагань з вільної боротьби серед чоловіків у вагових категоріях до 84, 96 і 120 кг

Українські борці Іван Іщенко, Тарас Данько і Георгій Тібілов невдало провели свої поєдинки в змаганнях з вільної боротьби.

Іщенко в 1/8 фіналу у ваговій категорії до 120 кг поступився турку Мехмету Айдіну Полатжі, Тібілов на цій же стадії у ваговій категорії до 96 кг програв росіянину Ширвані Мурадову.

Данько зумів пробитися в чвертьфінал змагань у ваговій категорії до 84 кг, проте в боротьбі за півфінал за всіма статтями поступився таджику Юсупу Абдусаломову.

Таким чином, Данько і Тібілов продовжать змагатися за бронзові нагороди у втішному раунді, а Іщенко достроково завершив свої виступи на Олімпіаді-2008, оскільки турецький борець не зумів пробитися в півфінал.

Тарас Данько в першому поєдинку втішного турніру зустрінеться з австралійцем Сандіпом Кумаром, а Тібілов проведе поєдинок проти ще одного турецького борця - Хакана Коча.

Поєдинки втішного раунду почнуться о 12:00 за київським часом, інформує uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «Вільна боротьба. Два українці посперечаються за бронзу у втішному раунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі