понеділок, 05 листопада 2007 13:02

Викрадач доньки Світлани Бондаренко називався помічником Януковича і утік з-під варти

Викрадач 15-річної доньки відомої української плавчині Світлани Бондаренко Юлії утік з-під варти, повідомляє "Сегодня".

Дівчинку повернули додому. Тепер їй потрібно пройти ряд експертиз у рамках слідства, у тому числі і психіатричну.

За словами одного з джерел в МВС Запоріжжя, дівчинку знайшли разом з грузином Валер"яном Горбачовим. Грузина затримали. Але йому вдалося втекти з-під варти, коли його конвоювали з Криму в Запоріжжя.

- Прокуратура давно знайома з даним громадянином, який очолює правозахисну організацію "Легіон свободи", - повідомило джерело. - Його не раз підозрювали у викраданнях дівчат. Тільки щоразу справи закривалися, оскільки свідки і потерпілі міняли свідчення. Швидше за все, на Юлію він чинив сильний психологічний тиск, під яким дівчинка залишила вдома записку із погрозою стрибнути з великої висоти, якщо їй заборонять спілкуватися з другом. Як розповіли її подруги, Горбачов представлявся правою рукою Януковича і хвалився квартирою у Києві. Оперативник також спростував інформацію, що нібито Горбачов сам був в УМВД для надання свідчень, в яких звинувачував вітчима Юлі в домаганнях.

На початку вересня Юлія Бондаренко в басейні познайомилася з Валер"яном Горбачовим. Чоловік забирав дівчинку зі школи на машині, возив у кафе, робив подарунки. Дізнавшись, з ким спілкується їх дочка, батьки не на жарт перелякалися. 5 жовтня мати навіть написала заяву в міліцію про те, що її дочку переслідує незнайомий чоловік. Батьки намагалися захистити дівчинку від спілкувань з дорослим "другом". Але в ніч з 24 на 25 жовтня вона пішла з дому і не повернулася.

Зараз ви читаєте новину «Викрадач доньки Світлани Бондаренко називався помічником Януковича і утік з-під варти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі