пʼятниця, 11 лютого 2011 09:29

Виконком ФФУ відбудеться наступного тижня - ЗМІ

Виконком ФФУ відбудеться наступного тижня - ЗМІ

За словами Григорія Суркіса, вже найближчим часом він планує зустрітися з Юрієм Калитвинцевим і, можливо, іншими кандидатами на пост тренера збірної країни, після чого на Виконкомі ФФУ і буде прийнято рішення про нового керманича національної команди.

За даними "Блик", сам Виконком пройде наступного тижня. По-перше, ясності хоче і сам Калитвинцев, який, до речі, у восьми матчах на посаді тренера збірної програв тільки Бразилії (правда, і перемога у збірної була тільки одна - над Чилі). По-друге, часу до старту Євро-2012 залишилося зовсім небагато і поєдинки, що залишилися збірна повинна провести під керівництвом повноцінного головного тренера.

Нагадаємо, 9 лютого збірна України перемогла команду Швеції у фінальному матчі міжнародного турніру "Cyprus Cup". Основний час матчу завершився внічию 1:1, а в серії пенальті точнішими виявилися українці - 5:4.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Виконком ФФУ відбудеться наступного тижня - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі