вівторок, 07 квітня 2020 16:37

"Виграв у Суркіса в карти кілька тисяч доларів" - Рибалка

"Виграв у Суркіса в карти кілька тисяч доларів" - Рибалка
Сергій Рибалка остаточно залишив "Динамо" влітку 2019 року. Фото: ФК "Динамо"

Експівзахисник "Динамо" Сергій Рибалка розповів про те, як обіграв Ігоря Суркіса в карти.

"Ми летіли з якоїсь гри. Хлопці грали в джокер. Ігор Михайлович, який якраз летів з нами в літаку, підійшов і запитав, хто грає в деберц. Всі на мене показали, а я мовчав, просто сидів ззаду і дивився, як хлопці грають. Він сказав: "Ну, давай зіграємо".

У мене тремтіли руки спочатку. Коли він програвав, то почав мені пхати потім уже. Не буду говорити, якими словами, але почав пхати. Я йому кажу, мовляв, спокійно, це всього лише гра. Грали на гроші. Я виграв кілька тисяч доларів, він відразу розрахувався.

Але можна було й багато програти. Я сказав, що я не потягну, не хочу всю свою зарплату віддавати. Тоді і Рибка теж був. Запропонував зіграти навпіл. Якби я програв, розділили б суму. Але я виграв кілька тисяч і з Рибкою поділився, ми були задоволені", — розповів Рибалка в ефірі програми "Бомбардир".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зараз збірна України Бразилію переграє" - колишній лідер "Динамо"

Сергій Рибалка є вихованцем "Динамо". Грав за першу команду із 2014-го по 2018 рік. Також грав за збірну України з 2014-го по 2016 рік.

Зараз ви читаєте новину «"Виграв у Суркіса в карти кілька тисяч доларів" - Рибалка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі