вівторок, 05 серпня 2008 09:36

Відставку Фоменка в "Таврії" не прийняли

Як повідомив почесний президент Таврії Сергій Куніцин, керівництво сімферопольського клубу не прийняло відставку головного тренера команди Михайла Фоменко.

"У мене відбулася серйозна розмова з Михайлом Івановичем, і я переконав його в необхідності продовжити роботу в "Таврії", - підкреслив Куніцин. "Так, наша команда програла два матчі чемпіонату поспіль, це, звичайно, неприємно, але ми не робимо з цього трагедії, - додав Сергій Володимирович. - Невдачі трапляються зі всіма колективами, в нашому ж випадку вони, на жаль, легко читалися: у зв"язку з участю в єврокубковому турнірі. Більшості хлопців вперше за кар"єру довелося грати при такому щільному графіку, і вони просто не розрахували свої сили".

За словами почесного президента кримчан, керівництво клубу повністю довіряє Михайлу Фоменко і його тренерському штабу. "Я навіть не хочу говорити про ігрову кризу в нашій команді, - заявив Куніцин. - Впевнений, що невдачі на старті чемпіонату лише згуртують "Таврію" для вирішення головного завдання сезону - попадання в п"ятірку кращих команд турніру".

Висловила підтримку Михайлу Фоменко і команда, яка, незважаючи на вихідний, за власною ініціативою провела сьогодні збори. Розмова пройшла у відсутність тренерського штабу і керівництва клубу при закритих дверях. Думку команди озвучив її капітан Володимир Гоменюк: "Ми хочемо працювати під керівництвом Михайла Івановича Фоменко. Те, що це не просто слова, постараємося довести своєю грою вже в найближчих матчах чемпіонату".

Офіційний сайт "Таврії"

Зараз ви читаєте новину «Відставку Фоменка в "Таврії" не прийняли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі