пʼятниця, 07 жовтня 2022 13:05

"Відправив би Попова торгувати картоплею на базар" – експерти про матч "Динамо" з "Ренном"

"Відправив би Попова торгувати картоплею на базар" – експерти про матч "Динамо" з "Ренном"
Експерти Артем Франков, Андрій Шахов, В'ячеслав Заховайло прокоментували поразку "Динамо" від "Ренна". Фото: ФК "Динамо"

"Динамо" зазнало вже п'ятої поспіль поразки в єврокубках сезону 2022/2023.

"Біло-сині" в третьому турі групового етапу Ліги Європи на виїзді не втримали нічию з французьким "Ренном".

Gazeta.ua зібрала думки футбольних експертів після програного поєдинку киян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Припустився помилок" – Луческу розкритикував Попова після гри з "Ренном"

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков зазначає, що "Динамо" знову було близьким до нічиєї.

"Знову. Цього разу Попов. Слів немає. І знову, як у Стамбулі, здавалося, що нічия в руках. Місце було рівне. Особливо на тлі жахливої першої половини першого тайму. Маячня", – написав він.

Журналіст і коментатор Андрій Шахов не розуміє, як "динамівці" можуть привозити голи в свої ворота наприкінці зустрічей.

"Одне розчарування. Старалися, билися. Проте як можна такі м'ячі пропускати? Тим більше наприкінці", – уточнив.

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло був радикальнішим у своїх висловлюваннях.

"Відскочити не вдалося. Настав час підбадьорити киян. Луческу повністю програв тактичну дуель. Я не побачив його реакції під час поєдинку. Важко сказати, чим вони займаються в тренувальному процесі. Команда виглядає просто некерованою. Відсутність організації гри в обороні, гравці створюють вигляд відбору м'яча, величезний брак у передачах, позиційно програні дуелі в штрафному майданчику. Немає агресії, потухлі очі майже у всіх. Про атакувальні дії взагалі промовчу. Щось відбувається всередині. Гравцям пхати не хочеться, проте Попова після цієї гри я відправив би не в дубль, а торгувати картоплею на базар. Я, звичайно, перепрошую за свої емоції, але терпіти й мовчати більше немає сил", – заявив він.

У 15 єврокубкових матчах у групових стадіях під керівництвом Мірчі Луческу кияни зазнали 12 поразок, лише одного разу вигравши.

Шансів на продовження боротьби за вихід до плейоф Ліги Європи лишається вкрай обмаль. "Динамо" боротиметься за третє місце й путівку до Ліги конференцій з АЕК.

Зараз ви читаєте новину «"Відправив би Попова торгувати картоплею на базар" – експерти про матч "Динамо" з "Ренном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі