понеділок, 28 липня 2008 11:24

Відомого російського арбітра звинуватили в обслуговуванні матчу в нетверезому стані

Керівництво ярославського "Шинника" звинуватило арбітра матчу 15-го туру чемпіонату Росії з футболу "Шинник" - "Терек" (Грозний) Ігоря Захарова в тому, що він обслуговував зустріч у стані алкогольного сп"яніння.

Ця обставина була відбита в офіційному протоколі матчу, який завершився з рахунком 1:1. Під час гри Захаров показав футболістам обох команд 12 жовтих карток, вісім з них були показані господарям поля. Делегат матчу Юрій Чеботарьов оцінив роботу Захарова на "четвірку" (за 10-бальною шкалою).

Захаров був запрошений для медичного огляду, проте відмовився пройти допінг-контроль. Як причини відмови арбітр озвучив наступні претензії до "Шинника": відсутність необхідної документації на апаратуру, яку використовують для проведення процедури, а також відсутність другої пробірки для проби, яку він міг би відвезти до Москви на незалежну експертизу.

Не дивлячись на те, що згодом футбольний клуб надав судді всі необхідні документи на апаратуру, Захаров все одно висловив недовіру ярославцям і відмовився від обстеження.

Захаров вважається одним з найкращих футбольних арбітрів Росії. У 14-му турі йому було довірено працювати в центральному матчі між столичним "Спартаком" і "Локомотивом".

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Відомого російського арбітра звинуватили в обслуговуванні матчу в нетверезому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі