пʼятниця, 04 березня 2011 13:14

Відомий фотограф роздягнув британських плавчинь

Дюжина представниць британської олімпійської збірної з водних видів спорту, котрі претендують на нагороди Ігор-2012 у Лондоні, влаштувала відверту фотосесію у басейні. Метою сміливої акції було привернення уваги громадян до проведення в країні Національної лотереї, яка фінансує будівництво олімпійських об'єктів.

Під наглядом двох водолазів з кисневими масками дівчата по черзі позували фотографу Daily Mail Енді Хуперу, який потім за допомогою комп'ютера зібрав найбільш вдалі знімки у вражаючий колаж. Сфотографувати всіх відразу в ефектних позах не представлялося можливим.

За словами учасниць, багато з них доклали чимало зусиль, аби подолати власні комплекси, а також переконати родичів і бойфрендів в необхідності зніматися голяка - деяких довелося просто поставити перед фактом.

Плавчиня Стейсі Тодд навіть привела з собою маму для моральної підтримки, а ось ватерполістка Ліза Гібсон, навпаки, абсолютно не нервувала.

"Мене набагато більше хвилювало, як я буду посміхатися і затримувати дихання одночасно", - заявила вона.

Британська національна лотерея, на підтримку якої проводилася акція, курирує підготовку понад 1200 атлетів, а також досить відчутно сприяє будівництву олімпійських об'єктів - за цією статтею в скарбниці вже надійшло 2,2 мільярда фунтів стерлінгів.

Для представників олімпійської збірної Великої Британії це не перший подібний досвід. Наприклад, деякі з них позували оголеними місцевому фотографу Надаву Кандеру, коли той задумав створити портфоліо оголених спортсменів, які грають своїми м'язами. Пізніше знімки були використані для реклами спортивного напою Powerade, що був одним із спонсорів Олімпійських ігор у Пекіні.

Зазначимо також, що в Швейцарії хокеїсти і фехтувальниці свого часу закликали громадян своєї країни активніше користуватися презервативами перед лицем небезпеки поширення СНІДу. Рекламні плакати тоді привернули особливу увагу жителів, оскільки безпечний секс на них рекламували повністю оголені спортсмени. Сміливі фото, де загрозливі предмети спортивного інвентарю поєднувались з уразливими тілами, супроводжував слоган "Жодної дії без захисту".

Зараз ви читаєте новину «Відомий фотограф роздягнув британських плавчинь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі