четвер, 14 червня 2007 08:51

Відомий боксер попався на кінському допінгу

 

Атлетична комісія штату Каліфорнія строком на один рік дискваліфікувала екс-чемпіона світу по боксу в напівважкій вазі американця Джеймса Тоні. Причиною такого рішення стали позитивні результати допінг-проб, взятих після поєдинку Тоні 24 травня проти Денні Барчелдера.

У аналізах екс-чеміпона, що продовжував свою кар"єру вже у важкій вазі, були виявлені сліди двох анаболічних стероїдів - болденона і станозолола, повідомляє РИА "Новости". Перший з цих препаратів розповсюджується в США виключно через ветеринарні лікарні і спочатку був розроблений для коней.

Випадок застосування допінга став другим, що був зафіксований в кар"єрі Джеймса Тоні: у 2005 році він, перемігши Джона Руїса, завоював титул WBA у важкій вазі, але був позбавлений його після виявлення в аналізах нандролона.

На допінгу попався і суперник Тони по останньому поєдинку Барчелдер. Як і екс-чемпіон, він оштрафований на 2,5 тис. доларів і усунений від боксу до 22 травня 2008 року. www.sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Відомий боксер попався на кінському допінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі