субота, 30 червня 2007 14:42

Відновлено картину останніх годин життя загиблої велосипедистки

"Комсомольська правда" провела розслідування за фактом самогубства велосипедистки Юлії Арустамової. Була відновлена картина останніх годин життя спортсменки.

У три години дня Арустамова приїхала на тренування на велотрек в Крилатському. Тренувалася з товаришами по команді Оленою Прудниковою і Равілем Юсуповим. Колеги і тренер Гарі Геворков відмітили, що дівчина виглядає втомленою. Юлія скаржилася на сильні головні болі, болі в серці. Тренування закінчилося в 17.30. Вона повернулася додому на Осінній бульвар. Незабаром приїхав і Рудольф Загайнов, громадянський чоловік Юлії. Ніщо не провіщало трагедії. Спортменка дзвонила мамі, спілкувалася з подругою.

Пізно увечері Загайнов відправився в магазин. Повернувшись, він не знайшов Юлю в кімнатах, подмітив, що у ванні замкнуті двері, і захвилювався. Покликавши на допомогу господаря квартири (він живе в тому ж під"їзді), Загайнов зламав двері. Юля висіла в петлі з поясу від халата, який прив"язала до душового кріплення.

Зараз ви читаєте новину «Відновлено картину останніх годин життя загиблої велосипедистки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі