вівторок, 09 квітня 2013 15:00

"Відьма померла" - фани "Ліверпуля" влаштували вечірку з нагоди смерті Маргарет Тетчер

Фанати "Ліверпуля" радісно сприйняли смерть екс-прем'єр міністра Великобританії Маргарет Тетчер.

Раніше стало відомо, що видатний політик і державний діяч Маргарет Тетчер померла від інсульту в понеділок, 8 квітня, у віці 87 років.

Як повідомляє sport.news.am, вболівальники святкували смерть Тетчер з плакатами, на яких було написано "Відьма померла" і з піснею "Коли Тетчер помре, ми влаштуємо вечірку".

Більше 20 років жителі Ліверпуля звинувачують Залізну леді в приховуванні правди про трагедію в Хілсборо.

Нагадаємо, що документи по трагедії в Хіллсборо (тиснява, що стався 15 квітні 1989 року на стадіоні Хіллсборо в Шеффілді під час півфінального матчу Кубка Англії з футболу між клубами "Ноттінгем Форест" і "Ліверпуль" і спричинила смерть 96 уболівальників "Ліверпуля" (766 отримали поранення) досі не оприлюднені. Після тисняви в місті протягом тижня не вщухали сутички з поліцією.

Тетчер відома своєю жорсткою політикою, спрямованою на згортання соціальних програм. У Брікстоні поліція в 1981р. жорстоко придушила бунти людей, незадоволених скасуванням дотацій і відмовою влади видавати безкоштовне молоко. У Шотландії Тетчер налаштувала проти себе шахтарів, яких вона залишала без роботи, закриваючи непрофільні, на думку експертів, рудники.

/media/video/491938/1_491938.mp4

Зараз ви читаєте новину «"Відьма померла" - фани "Ліверпуля" влаштували вечірку з нагоди смерті Маргарет Тетчер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі