вівторок, 19 серпня 2008 12:56

Відкрився соцпортал для уболівальників спорту

Колишній менеджер CBS і Yahoo Девід Кац (David Katz) збирається відкрити соціальний портал Sportsfanlive, призначений для "одержимих" уболівальників спорту.

Планують, що нове підприємство об"єднає в собі елементи новинного сайту і соціальної мережі.

За словами Каца, який здійснив запуск популярного сайту Yahoo Sports до свого відходу з компанії в 2006 році, Sportsfanlive створений для тих спортивних фанатів, які більше піклуються про підтримку своїх улюблених команд і "поливання брудом" інших команд, а не для ентузіастів спорту в цілому.

Основою сайту стануть сторінки, присвячені окремим спортивним командам, а користувачі зможуть створювати свої персональні сторінки. Коментарі уболівальників отримуватимуть професійну оцінку і найбільш "просунуті" користувачі з часом зможуть стати постійними оглядачами, якщо співтовариство відноситиметься до них позитивно.

Користувачі зможуть виконувати певні завдання, щоб накопичити віртуальну валюту Sportsfanlive - Fanbucks, яка надалі може бути використана для укладення парі і створення віртуального тоталізатора з різних питань - від переможця в певному матчі до того, у що буде одягнений спортсмен.

"MMR"
Зараз ви читаєте новину «Відкрився соцпортал для уболівальників спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі