Ексклюзиви
понеділок, 12 січня 2015 13:18

"Віддав би "Золотий м'яч" Нойєру" - Блохін

"Віддав би "Золотий м'яч" Нойєру" - Блохін
Олег Блохін - володар Золотого м'яча-1975 dyna.at.ua

Колишній головний тренер київського "Динамо" і збірної України, володар "Золотого м'яча-1975" Олег Блохін розповів, хто, на його думку, повинен отримати премію цього року:

"Вибір дуже непростий. "Золотий м'яч" має отримати воротар збірної Німеччини і "Баварії" Мануель Нойєр. Якби рішення приймав я, то точно віддав би приз Нойєру. Німеччина виграла чемпіонат світу в Бразилії, це повинно зіграти головну роль. Звичайно, всі троє футболістів гідні головного призу, але, як завжди, виберуть нападника", - сказав Блохін.

Нагадаємо, на приз ФІФА претендують троє - чинний володар нападник "Реала" Кріштіану Роналду, форвард "Барселони" Ліонель Мессі, який вигравав нагороду з 2009 по 2012 роки, і воротар "Баварії" Мануель Нойєр.

Крім того, на офіційній церемонії, яка почнеться о 19.30, будуть оголошені кращий тренер року, символічна збірна, автор найкращого голу в 2014 році, а також краща футболістка.

Зараз ви читаєте новину «"Віддав би "Золотий м'яч" Нойєру" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути