вівторок, 30 жовтня 2007 14:28

Відбулося жеребкування футбольного Кубка Співдружності

Відбулося жеребкування шістнадцятого розіграшу Кубка чемпіонів країн СНД і Балтії, який пройде з 19 по 27 січня 2008 року в Санкт-Петербурзі, під дахом СКК "Петербурзький" і Палацу спортивних ігор "Зеніт", повідомляє білоруське видання "Прессбол". Перенесення змагань в місто на Неві викликане тим, що в січні в Москві пройде чемпіонат світу по хокею з м"ячем, і спорткомплекс "Олімпійський" буде зайнятий.

Всі учасники Кубка Співдружності розділені на 4 групи: "А" - Росія, Туркменістан, Молдавія, Естонія; "В" - Азербайджан, Казахстан, Литва, Таджикистан; "С" - Латвія, Грузія, Сербія (ОФК, Бєлград), Киргизстан; "D" - Узбекистан, Білорусія, Україна, Вірменія.

Спочатку клуби, конкретні назви яких стануть відомі пізніше, проведуть одноколові турніри в групах. Ігри відбудуться 19, 20, 22 січня. Потім вступить в силу система плей-офф. По дві кращі команди з кожної групи вийдуть в чвертьфінал. Фінальний матч пройде 27 січня.

Чемпіоном Білорусії швидше за все стане борисовський БАТЕ, у Вірменії за найвищі нагороди борються 3 клуби ("Пюнік", "Бананц" і "Арарат"), в Узбекистані чемпіонат на фінішній прямій - лідирує ташкентський "Пахтакор".

Зараз ви читаєте новину «Відбулося жеребкування футбольного Кубка Співдружності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі