пʼятниця, 04 квітня 2008 16:52

Віце-мер Харкова": "Ми готові провести Євро-2012 краще всіх міст"

Під час прес-конференції  4 квітня віце-мер Харкова Ігор Шурма зробив заяву:

- Я закликаю усіх львів"ян позбутися тої риторики, що Харків чи Одеса хочуть забрати у Львова Євро-2012. Просто Харків робить багато, щоб бути конкурентноспроможним для проведення Євро-2012. Харків розробив програму розвитку футбольного господарства, і ця програма втілюватиметься незалежно від того, чи буде в Харкові Євро-2012.

- До чого тут Харків, якщо до сьогодні у Львові не можуть виділити землю? До чого тут Харків, якщо у Львові тендер виграє "Альпіна", яка пізніше іде до іншої австрійської фірми просити грошей, бо у неї немає коштів? Що має Харків до стану львівських доріг?  До чого Харків, якщо до сьогодні у Львові не підтримують свого інвестора і не створюють умов для розвитку бізнесу, - наголосив Ігор Шурма, додавши, що представники місцевого бізнесу у Харкові готові вкласти 500 мільйонів євро у проекти до Євро-2012 та ще 800 мільйонів євро - для реконструкції злітної смуги місцевого літовища.

- Стадіони стовідсотково будуть у кожному місті, літовище стовідсотково буде у кожному місті та готелі стовідсотково будуть. Насправді виникне проблема із наданням якісних медичних послуг під час Євро-2012, але Харків розробив концепцію надання медичних послуг до Євро-2012", - розповів віце-мер Харкова.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Віце-мер Харкова": "Ми готові провести Євро-2012 краще всіх міст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі