вівторок, 15 липня 2008 20:15

Вибори президента Прем"єр-ліги не відбулися

Вибори президента Прем"єр-ліги не відбулися

Сьогодні в 16:00 в ресторані "Іванова Гора" в Полтаві почалося засідання президентів клубів Прем"єр - ліги України. За словами президента донецького "Шахтаря" Ріната Ахметова, президент Прем"єр-ліги сьогодні вибраний не буде. "Не було ще дискусії, після якої ми б сказали, так - це найбільш гідний кандидат", - заявив президент гірників.

Ігор Коломойський, власник дніпропетровського "Дніпра", запізнився на три хвилини на зустріч і сказав, що виборів сьогодні не буде.

"Адже нам не повідомили про претендентів на цей пост, як годиться по статуту, за десять днів до голосування". На зауваження преси про те, що список кандидатів вже тиждень як є в Інтернеті, Коломойський відповів: "Не всі люди читають Інтернет. Я, скажімо, знаю тільки двох-трьох кандидатів з опублікованих 12".

Президент львівських "Карпат" Петро Димінський заявив, що президентом Прем"єр-ліги повинні обрати висунутого його клубом Олексія Боровікова, хоча неофіційно говорять про те, що найбільші шанси сьогодні перемогти у гендиректора компанії "Медіа Спорт Промоушн" Сергія Харченко, повідомляє видання "Сегодня".

Дев"ять голосів, необхідних для перемоги в першому турі, він навряд чи набере, але в другому, де необхідна проста більшість, він має всі шанси на успіх.

Зараз ви читаєте новину «Вибори президента Прем"єр-ліги не відбулися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі