середа, 14 січня 2009 13:42

Віагра допомагає футболістам

Доктор Аларіко Ендрес, який працює в бразильському "Греміо" поділився своїми дослідженнями. Виявляється віагра може бути використана не тільки з прямим призначенням.

"Віагра покращує кровообіг, - пояснює Ендрес, - тому вона може допомогти, коли доводиться грати на великій висоті. Я прочитав про це в одному журналі і ми провели науковий досвід. Тепер ми звернемося в технічну комісію".

Медики "Греміо" збираються дати своїм футболістам "блакитні пілюлі" перед матчами Кубка Лібертадорес в Болівії, а там доводиться грати на висоті 2500 метрів. У будь-якому випадку, тепер у гостей Болівії буде свій козир у відповідь на умови високогір"я. До гравців "Греміо" повертатися спиною господарям буде досить небезпечно.

Віагра не відноситься до заборонених препаратів, але експерти звернули увагу на підвищений попит на ці пігулки під час Олімпіади в Пекіні. Експерти в США тепер збираються вивчити віагру на предмет допінгу.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Віагра допомагає футболістам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі