вівторок, 24 червня 2008 20:07

Верпаковскіс поїде грати в Азербайджан?

Гравець київського "Динамо" може продовжити кар"єру в Азербайджані. Як повідомляє football.ua з посиланням на агентство АПА-спорт, про це заявив футболіст збірної Латвії Маріс Верпаковскіс.

"У мене є варіант, пов"язаний з продовженням кар"єри в Азербайджані. Проте на даний момент я ще не перейшов ні в бакинський "Інтер", ні в якийсь інший клуб".

Відповідаючи на питання латвійських журналістів про перспективу виступу в Азербайджані, 29-річний форвард підкреслив, що це питання буде вирішено тільки в наступному місяці: "Скрізь говорять про те, що я перейшов в азербайджанський клуб. Проте це питання ще не вирішене. На даний момент я маю контракт з київським "Динамо" і повинен взяти участь у навчально-тренувальних зборах цієї команди в Австрії".

"Ми приймемо остаточне рішення про те, де я гратиму далі після того, як почну тренуватися у складі команди в ході підготовчого процесу, який стартує 24-го червня" - відзначив нападаючий.

Зараз ви читаєте новину «Верпаковскіс поїде грати в Азербайджан?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі