понеділок, 18 червня 2007 12:11

Верпаковскіс може залишитися в Іспанії - незадарма

Повернення латвійського форварда Маріса Верпаковськіса в "Динамо" після піврічної оренди в іспанському "Гетафе" вже не виглядає так однозначно.
 
Нагадаємо, пару тижнів назад президент київського клубу Ігор Суркіс однозначно заявив, що Верпаковскіс повернеться в табір "біло-блакитних". При цьому виразив надію, що за час піренейського вояжу нападаючий вирішив психологічні проблеми і після повернення до Києва підсилить конкуренцію серед нападаючих "Динамо".

Такий варіант розвитку подій підтверджували і слова президента "Гетафе" Анхеля Торреса: "2 млн. євро, за які нам пропонують Маріса, - це завищена ціна. Ось якби ми могли узяти його безкоштовно...".
 
Ясна річ, дарма нападаючого, за якого була заплачена парочка мільйонів, ніхто б не відпустив. Проте "Гетафе" таки зробив спробу викупити трансфер Верпаковськіса. За нашими даними, президент "Динамо" над пропозицією іспанців задумався.

"Ми в переговорах. Сказати щось конкретніше складно, - розповів іспанський агент Верпаковскіса Дірк Гебель. - "Гетафе" хоче, щоб він залишився. У нього була травма, що завадила стати гравцем основи. Але тут розуміють, що Маріс здатний на більше. Але домовленості поки немає. Я розмовляю з "Гетафе". З "Динамо" розмовляє російський агент Маріса Герман Ткаченко".

Слова президента "Гетафе" про те, щоб "Динамо" віддало їм гравця дарма, по словах Гебеля, вже не актуальні: "Безкоштовно? Ні, такого гравця, як Маріс, не можна узяти безкоштовно. Але "Гетафе" не найбільший клуб в Іспанії, грошей у нього не так багато, як у "Реала". І якраз щодо суми трансферу зараз йдуть переговори. Остаточне рішення в руках "Динамо". Це розуміють як Маріс, так і "Гетафе".

Видно, все залежатиме від того, чи візьме "Динамо" найближчим часом нового нападаючого. Чутки останніх днів відправляли до Києва різних форвардів: 22-річного гвінейського гравця "Ле Мана" третього бомбардира чемпіонату Франції Ісмаеля Бангуру, 19-річного Нізамі Гаджієва з бакинського "Олімпіка", 21-річного форварда загребського "Динамо" Томіслава Бушича (в обмін на Флоріна Черната).

Але поки жоден з цих вірогідних трансферів не підтвердився. Якщо підтвердиться, мабуть, залишиться в "Гетафе" і Верпаковскіс.

На питання, чи не вплине на переговори про Марісе можливий відхід з тренерського містка "Гетафе" Бернда Шустера, іспанський агент гравця відповів: "Це не зв"язані між собою речі". www.sport.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Верпаковскіс може залишитися в Іспанії - незадарма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі