вівторок, 21 серпня 2018 14:59

Вербич розповів про сильні сторони "Аяксу"

Вербич розповів про сильні сторони "Аяксу"
Вербич забивав у обох матчах проти "Славії". Фото: Телеграф

Напередодні матчу кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між "Аяксом" та "Динамо" своїми думками про матч поділився Беньямін Вербич.

"Як настрій та фізичний стан? Зараз ми граємо багато матчів, але, звичайно, думаємо лише про гру з "Аяксом". Це буде дуже важливий момент сезону. Тому ми спрямуємо всю нашу енергію на ці два матчі, і ми готові.

Ми дивилися останні матчі "Аякса", зокрема, в Лізі чемпіонів проти "Стандарда". У них дуже хороша передня лінія, сильні гравці в атаці, маємо бути обережними з ними.

Та ми знаємо свою силу і знаємо, що можемо добре зіграти проти "Аякса". З нетерпінням чекаємо на цю гру. Це буде матч рівня Ліги чемпіонів.

Чи буде легше з "Аяксом", ніж зі "Славією"? Це буде і легше, і важче одночасно. Вони не грають так багато верхом, як "Славія", тому в цьому плані нам буде легше. Та вони набагато сильніші в комбінаційній грі, швидкі. Тому треба бути уважними, особливо з їх контратаками", – передає слова півзахисника "Футбол24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Його вплив на гру "Динамо" на рівні Ярмоленка

Перший матч "Аякс" - "Динамо" відбудеться 22 серпня на "Йоган Кройфф Арені" в Амстердамі і розпочнеться о 22:00 за Києвом. Годиною раніше стартує текстова трансляція на нашому сайті з місця подій.

Зараз ви читаєте новину «Вербич розповів про сильні сторони "Аяксу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі