вівторок, 08 квітня 2008 13:38

Венгер: вірю в перемогу над "Ліверпулем"

Головний тренер лондонського "Арсенала" Арсен Венгер сказав, що його команда ще може виграти і чемпіонат Англії, і Лігу чемпіонів, але не виключив і варіант поразки від "Ліверпуля" матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів (перша гра - 1:1), який "каноніри" проведуть сьогодні на виїзді.

- "Ліверпуль" двічі вибивав "Челсі" з Ліги чемпіонів. Що вас примушує вірити в успіх після нічійного результату в першому матчі?

- Сила "Арсенала". Звичайно, ми можемо програти. Але треба вірити і в перемогу. Якби я сам в неї не вірив, не сидів би зараз перед вами. Своє поле дає перевагу, але тільки в перші хвилини гри. Ми повинні постаратися змусити замовкнути уболівальників "Ліверпуля". Гратимемо на перемогу, а не для того, щоб дотерпіти до післяматчевих пенальті. Мені б хотілося, щоб моя команда забила якомога більше швидких голів. Але якщо знадобиться терпіння, терпітимемо.

- Вірите в те, що "Арсенал" ще може виграти і чемпіонат країни, і Лігу чемпіонів?

- Вірю. Так, недавно ми пережили спад, але футбол дивна штука. Впродовж більшої частини сезону ми були стабільні, що дозволило, не дивлячись на втрату декількох очок, зберегти шанси на перемогу в чемпіонаті. Треба виграти останні п"ять матчів, у тому числі і зустріч на "Олд Траффорді" проти "Манчестер Юнайтед". Звичайно, якби "МЮ" узяв 3 очки в Міддлсбро, все було б для нас кінчено. Нічия ж залишила нам надію на титул.

- Ви завжди славилися спокоєм під час матчів, але останнім часом все частіше вибігаєте до бічної лінії. Незадоволені своєю командою, нервуєте, або є інше пояснення?

- Чесно кажучи, вибігаю до бічної лінії, тому що хочу підтримати гравців, а не тому що незадоволений або нервую. І справа зовсім не в тому, що ми давно нічого не вигравали. Навіть якщо б всі трофеї були нашими, поводився б так само. Мені хочеться, щоб гравці забивали, ось і намагаюся їх завести. А нерви у мене в порядку.

Телеканал "Спорт"
Зараз ви читаєте новину «Венгер: вірю в перемогу над "Ліверпулем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі