пʼятниця, 24 жовтня 2008 14:03

Венгер став прихильником тенісної системи повторів

Тренер лондонського "Арсенала" Арсен Венгер продовжує закликати до введення відеоповторів у футболі. Цього разу француз запропонував використовувати систему, схожу з тією, яку ввели у великому тенісі. Там спеціальна система "Соколине око" (Hawk Eye) відстежує кожен рух м"яча і потім графічно відтворює його.

У кожного гравця є право на три повтори. Якщо гравець виявляється правий, кількість спроб залишається тією самою, якщо помиляється - зменшується. Подібна система використовується і в крикеті, а в американському футболі на додаток є і звичайні відеоповтори.

"Я хочу, щоб число несправедливих рішень було зведене до мінімуму, - сказав Венгер. - Я, наприклад, великий прихильник відеоповторів. Мені здається, що у команди повинне бути право оскаржити рішення, як в тенісі.

Можливо, у кожного з тренерів повинні бути дві спроби на тайм. Це додасть щось до тактики тренера, оскільки потрібно використовувати ці спроби в дійсно необхідний момент".

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Венгер став прихильником тенісної системи повторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі