субота, 21 лютого 2009 23:59

Венгер дуже незадоволений фізичною підготовкою Аршавіна

Венгер дуже незадоволений фізичною підготовкою Аршавіна
Головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер прокоментував дебют Андрія Аршавіна в матчі з "Сандерлендом" (0:0).

 "Аршавін - талановитий гравець. Це було видно. Але також було видно, що він слабкий фізично. Що стосується матчу, то ми створили достатньо моментів, тільки ось реалізація підвела. Взагалі важко грати з командою, яка постійно сидить в обороні" - наводить слова Венгера Sky Sports.

Нагадаємо, Аршавіна в тому матчі визнали кращим гравцем. За десятибальною шкалою Аршавін отримав оцінку 8,00. Друге місце, на думку респондентів, зайняв кіпер "Сандерленда" Мартон Фулоп (7,78). Третім став голландець Робін ван Персі (7,02).

Аршавіна в тому матчі визнали кращим гравцем.

Нагадаємо, що Аршавін у матчі відіграв трохи більше тайму. На 63-й хвилині Венгер вирішив замінити новачка на Карлоса Велу.

Форвард лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін залишився задоволений дебютом, але не результатом.

"Я задоволений своїм дебютом, але мене, звичайно, засмутило те, що ми не досягли позитивного результату. Мені сподобалася атмосфера на стадіоні. Що ж до самої гри, то в Англії все набагато швидше, ніж у Росії. Тут прагнуть більше грати в одне торкання. Це моя перша гра за "Арсенал". Упевнений, з кожним матчем я тільки додаватиму", - сказав Аршавін в інтерв"ю телеканалу BBC.


SkySportsBBC, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Венгер дуже незадоволений фізичною підготовкою Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі